25n
Orgull
Orgull

Massamagrell inicia la Fase de Votació Ciutadana de la Consulta Pública de l'antiga Església de la Verge del Rosari

La ciutadania podrà exercir el seu dret a vot fins al 27 de juny

Massamagrell inicia la Fase de Votació Ciutadana de la Consulta Pública de l'antiga Església de la Verge del Rosari
15/06/2021 -

La consulta pública llançada per l’Ajuntament de Massamagrell sobre “Quin ús li donaries a l’antiga Església de la Verge del Rosari?” arriba a la seua fase de votació ciutadana, on les veïnes i els veïns del municipi podran exercir el seu dret a sufragi entre les diferents propostes acceptades per part del Grup Motor del projecte divendres passat, 11 de juny de 2021.

Les persones interessades a participar en la iniciativa podran emetre el seu vot en favor de tres propostes, així com modificar el sentit d’aquest en qualsevol moment abans de la seua data de finalització establida per al diumenge, 27 de juny de 2021.

Cal recordar que la ciutadania que desitge votar haurà de complir els següents requisits: ser majors de 16 anys en data de 24 de maig de 2021; trobar-se empadronades en el municipi en data de 24 de maig de 2021; i registrar-se en el Portal de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Massamagrell “Massamagrell Participa” i accedir a la pestanya “Vota la teua proposta favorita!”.

“Amb la finalitat de superar la bretxa digital i promoure la participació del major número de població possible, hem organitzat tres campanyes a peu de carrer en diferents zones del poble. Comptarem amb dos especialistes de Governança Pública que informaran del procés als veïns i veïnes i també els ajudaran a exercir el seu vot”, ha explicat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

La primera de campanya a peu de carrer se celebrarà aquest mateix dijous, 17 de juny, de 10.00 a 13.00 hores, i tindrà lloc en la Plaça de la Immaculada del Barri de la Magdalena; la segona d’elles està prevista que se celebre el dimarts de la setmana que ve, 22 de juny, de 10.00 a 13.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament; i l’última serà el dimecres, 23 de juny, de 10.00 a 13.00 hores, novament en la Plaça de la Immaculada.

“Animem a totes les nostres veïnes i els nostres veïns a votar aquella proposta que més els interesse, amb l’esperança que entre totes i tots decidim el futur de la nostra emblemàtica església Verge del Rosari”, ha afegit la regidora de Govern Obert, Raquel Gómez.

Aquest projecte s’emmarca dins de les Accions de Participació Ciutadana de Massamagrell 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + dinou =