25n
25N
25N

Massamagrell incorpora a trenta persones desocupades per a la realització de tasques agrícoles durant l'estiu

Aquesta contractació, que es realitza sobre la base d’una subvenció per un conveni amb el SEPE i fons europeus, està valorada en 61.946,46 euros

Massamagrell incorpora a trenta persones desocupades per a la realització de tasques agrícoles durant l'estiu
07/07/2020 -

Com ve ocorrent en els mesos d’estiu des de fa uns anys, a través d’una subvenció, fruit d’un conveni de col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació (SEPE) i fons europeus, l’Ajuntament de Massamagrell procedeix a realitzar contractacions de persones en situació de desocupació per a la realització de treballs agrícoles durant els tres mesos de l’estiu.

En aquesta ocasió, s’efectuaran trenta contractacions de personal, dividits en dos grups, que faran les tasques en períodes d’un mes i mig cadascun. L’import total de la subvenció que percep l’ajuntament per a escometre les contractacions i els subseqüents salaris de les persones treballadores ascendeix als 61.946,46 euros. Les persones seleccionades per als llocs de treball van rebre ahir, de part de l’alcalde, una recepció en dependències municipals acompanyada d’un curs de prevenció sobre mesures de seguretat en temps de COVID-19.

Des d’ahir, aquestes persones ja es dediquen a temes referents a neteja agrícola, desbrossament d’herba, camins rurals, reforma de vials, entre altres tasques, i que ajudaran a les labors de condicionament de les zones on ha proliferat la vegetació en aquests mesos de pandèmia al no haver-se pogut realitzar actuacions a causa de les restriccions pròpies de l’Estat d’Alarma.

En paraules del regidor d’ocupació i alcalde de la localitat, Paco Gómez: “La nostra política és treballar incansablement per a rebre el nombre més gran possible de subvencions d’institucions públiques, com és el cas d’aquesta del SEPE, per a poder actuar en matèria d’economia, obres públiques i, com en aquest cas, ocupació. Per això, aquest tipus d’accions són més que benvingudes, ja que ens ajuden a incorporar a veïnes i veïns a l’activitat laboral en temps tan difícils com aquests que ens ha tocat travessar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − set =

bombers
bombers