25n
25N
25N

Massamagrell inaugura l'escultura de la Ruta del Greal

Massamagrell inaugura l'escultura de la Ruta del Greal
26/11/2019 -

Ahir, 25 de novembre, va tindre lloc en la plaça de la Nòria de Massamagrell la inauguració de l’escultura de la “Ruta del Greal” que representa l’escena bíblica de “La última cena”. Aquesta obra donarà a conéixer a Massamagrell més enllà de les seues fronteres, ja que, com va anunciar ahir l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, està confirmada la presència de l’escultura en la pròxima edició de Fitur l’any que ve. Després, tornarà al municipi.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència d’autoritats locals i autonòmiques com el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, membres de la corporació municipal de l’Ajuntament de Massamagrell, l’artista local, Antonio Peris Carbonell i la ciutadania del municipi.

En paraules del Secretari Autonòmic de Turisme: “Amb aquest treball, l’artista posa de manifest una gran riquesa en aquesta Ruta del Greal, una escultura amb molt d’art, un tresor que hem de cuidar”.

Per part seua, Paco Gómez va destacar: “La repercussió que tindrà aquesta obra serà important, ja que serà exposada en el millor aparador turístic del món per a després tornar a Massamagrell, on es convertirà en un punt de referència turística, ja que el nostre municipi és l’última parada de la Ruta del Greal abans d’arribar a la Catedral de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

art en blanc