25n
25N
25N

Massamagrell impulsa l'expedició de certificats electrònics

Massamagrell impulsa l'expedició de certificats electrònics
29/06/2020 -

Si hi ha un element clau en les relacions entre ciutadania i les administracions locals durant l’Estat d’Alarma, aquest ha sigut l’expedició de certificats electrònics perquè la ciutadania poguera realitzar tràmits tan necessaris com sol·licitar ajudes, moratòries d’hipoteques o qualsevol altre procediment administratiu.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Massamagrell va reforçar significativament el personal administratiu destinat a aquesta funció, la qual cosa ha tingut com a resultat que, des de la declaració de l’Estat d’Alarma, s’han expedit 512 certificats digitals a les veïnes i veïns del municipi. Aquest servei a distància es va compaginar, a més, amb serveis presencials a través de cita prèvia per a les persones que no pogueren ser ateses de manera telemàtica o telefònica.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va destacar: “La nostra prioritat des del primer moment en l’àmbit dels serveis a la ciutadania ha sigut facilitar l’accessibilitat i l’autonomia del veïnat a l’hora de realitzar tràmits administratius, d’ací la millora del departament d’expedició de certificats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

CCCC
torrent