25n
25N
25N

Massamagrell imposa més de 50 sancions per incompliments de les mesures de seguretat contra la covid19

Massamagrell imposa més de 50 sancions per incompliments de les mesures de seguretat contra la covid19
02/09/2020 -

Des de l’entrada en vigor de les normes relatives a la ‘Nova Normalitat’ a causa de la pandèmia, a Massamagrell s’han imposat més de 50 sancions pel mal ús de la mascaretes o no portar-la, per traslladar-se en vehicle amb persones no convivents sense màscara, no utilitzar la màscara en terrasses o mercat municipal o fumar en la via pública sense mantindre la distància de seguretat. Aquestes sancions, que tenen un objectiu dissuasiu, més que recaptatori, penalitzen conductes reiteratives en les quals les persones sancionades havien incomplit les obligacions relatives a la ‘Nova Normalitat’ per a previndre els contagis.

En paraules del regidor de seguretat ciutadana, Damián Crespo: “Aquestes sancions s’han dirigit a persones que no han complit les obligacions que marquen les autoritats sanitàries. Continuarem treballant perquè a Massamagrell ningú puga posar en risc la salut dels seus veïns”.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va destacar: “El nostre objectiu no és sancionar per un afany recaptatori, sinó per a intentar corregir aquestes conductes irresponsables que, ha de reconéixer-se, són molt minoritàries en el municipi com el nostre, raó per la qual cal felicitar la ciutadania de Massamagrell pel seu compromís amb la salut de totes i tots”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 3 =