25n
25N
25N

Massamagrell homenatja la Policia Local del municipi

Massamagrell homenatja la Policia Local del municipi
10/03/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell va celebrar divendres passat 5 de març un xicotet homenatge a la Policia Local del municipi amb motiu de la celebració del Dia de la Policia Local de Massamagrell.

Tots els i les agents que conformen el cos de Policia Local de Massamagrell, al costat de la corporació municipal de l’Ajuntament, van assistir a aquest xicotet acte que es va realitzar a les 12.30 hores del migdia a l’aire lliure, a la porta de la comissaria, complint amb totes les mesures de seguretat adequades i protocols establits.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va felicitar i va commemorar el gran treball que exerceix dia a dia tot el cos de Policia Local, amb especial reconeixement a l’esforç que han realitzat durant la pandèmia. Així com el sacrifici en el compliment del deure i mèrit al llarg de la trajectòria professional.

“Us agraïsc la vostra total entrega per a fer de Massamagrell un lloc més segur i per vetlar per la bona convivència de la nostra gent durant tots aquests anys”, va comentar l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

L’acte va finalitzar amb unes emotives paraules del cap de la Policia Local cap als seus companys i companyes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + vint =