25n
25N
25N

Massamagrell rendeix homenatge a les víctimes de la dictadura franquista

Aquest homenatge, que va tindre lloc dissabte passat 14, es realitza en commemoració del “Dia de les víctimes de la guerra civil i la dictadura”, fixada l’any passat pel Ple de l’Ajuntament de Massamagrell

Massamagrell rendeix homenatge a les víctimes de la dictadura franquista
17/09/2019 -

Des de la seua aprovació l’any passat en sessió plenària té lloc a Massamagrell el “Dia de les víctimes de la guerra civil i la dictadura”; en homenatge als 39 veïns afusellats el 14 de setembre de 1940 en “El Terrer” de Paterna per les seues conviccions democràtiques.

En el marc d’aquesta commemoració, dissabte passat va tindre lloc un homenatge per part de les autoritats locals en el qual es va llegir un manifest i es va realitzar una ofrena floral al monument erigit en record d’aquestes víctimes de la dictadura franquista.

“Cada 14 de setembre, rendirem homenatges als màrtirs per la llibertat i la democràcia que van ser assassinats per la dictadura franquista fa hui 79 anys“, va declarar Araceli Munera, regidora de Memòria Democràtica.

En paraules de l’acalde de la localitat, Paco Gómez: “Teníem un deute pendent amb la memòria democràtica a Massamagrell i, amb aquest homenatge, recordem als veïns que ens va arrabassar la dictadura franquista”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 16 =