25n
Orgull
Orgull

Massamagrell ret homenatge a la seua música amb el festival Musicagrell

Massamagrell ret homenatge a la seua música amb el festival Musicagrell
30/06/2021 -

Massamagrell és un poble amb gran afició a la música i el podem comprovar veient l’èxit que té cada concert o activitat musical organitzada per la regidoria de Cultura, com Íntims Concerts, Música al Pati o l’Escola de Música de Pasqua.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Massamagrell ha decidit retre homenatge a la música del poble realitzant el festival Musicagrell durant dos caps de setmana consecutius, comptant amb la col·laboració de la Unió Musical de Massamagrell, la seua banda juvenil, i l’Escola de Música Tradicional de tabal i dolçaina.

La programació es va anunciar el dilluns 21 de juny amb motiu del Dia de la Música, i les activitats van començar el divendres de la setmana passada amb un acte institucional en el qual es reconeixia a la Unió Musical de Massamagrell com a part del patrimoni cultural immaterial, i un concert a continuació.

Per al dissabte estaven programats dos tallers infantils: ‘Música en família’ des dels zero fins als quatre anys, i ‘Construcció d’instruments’ entre els cinc i set anys. Després dels tallers la banda juvenil de la Unió Musical de Massamagrell va realitzar un concert en l’espai escènic del Centre Cultural.

Aquest cap de setmana, continuen les activitats amb l’actuació de l’Escola de Música Tradicional de tabal i dolçaina el divendres a les set de la vesprada en el Centre Cultural, i el concert jove Boira + Kassos el dissabte a les onze de la nit en el Centre Juvenil.

“Hem detectat que les activitats musicals atrauen molt a la ciutadania i en aquesta època de l’any podem realitzar-les a l’aire lliure amb total seguretat. Després de l’època de pandèmia tenim ganes de fer més vida social, i amb aquestes activitats animem als veïns i veïnes de totes les edats a eixir i gaudir de la nostra cultura”, comenta l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“En totes les activitats musicals comptem amb la participació de músics i escoles del nostre poble. Creiem que és una manera d’aportar valor a les programacions alhora que els donem a conéixer”, afig la regidora de Cultura, Araceli Munera.

Per a controlar l’aforament dels tallers i concerts, l’Ajuntament de Massamagrell ha habilitat un formulari on la gent interessada a assistir ha d’inscriure’s.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =