25n
25N
25N

Massamagrell ha convertit en zona de vianants la zona compresa entre els nuclis de població

Massamagrell ha convertit en zona de vianants la zona compresa entre els nuclis de població
07/05/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha convertit en zona de vianants, a partir de hui, la zona compresa entre els nuclis de població de Massamagrell i el Barri de la Magdalena amb l’objectiu d’afavorir els passejos de la ciutadania i la pràctica d’esport individual en les franges horàries permeses per l’Ordre Ministerial que regula les mesures d’alleujament del confinament.

Per això, s’han barrat els accessos amb cotxe en la zona on es troben la central de Policia Local i l’IES Massamagrell i s’ha senyalitzat el sòl per a indicar que les persones han de transitar el seu costat dret per a pujar de Massamagrell cap al Barri i, per a baixar del Barri a Massamagrell, també pel seu flanc dret.

En paraules de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Aquesta mesura s’ha pres amb l’objectiu d’ampliar les vies per al passeig i exercici individual del veïnat, augmentant, per tant, les distàncies entre les persones, tan importants en aquests moments. Des de l’ajuntament, continuem valorant la conversió en zona de vianants de més àrees del municipi a aquest efecte”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dotze =