caixa popular

Massamagrell es prepara per a una nova edició de la Fira del Comerç

La Fira, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de setembre, mostrarà als ciutadans i visitants l’oferta comercial del municipi

Massamagrell es prepara per a una nova edició de la Fira del Comerç
06/09/2017 -

Massamagrell reuneix aquest cap de setmana en la Plaça Campanari a una representació dels seus establiments comercials en la Fira del Comerç, celebrada un any més en el municipi.

La Fira del Comerç es organitzada per l’Associació de Comerciants de Massamagrell amb ajuda de l’Ajuntament, i en aquesta edició estarà formada per 29 comerços d’àmbits molt diferents. A més, al mateix temps que s’exposen els productes, tindran lloc activitats comercials com tallers, activitats lúdiques i jocs tradicionals per als més menuts”, comenta la regidora de Comerç, Sabrina León.

“Aquesta Fira serà inaugurada per Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València, i Nacho Costa, director general de Comerç i Consum. També es comptarà amb la presència de Enric Morera, president de les Corts Valencianes i la corporació municipal de l’Ajuntament de Massamagrell”, exposa la regidora.

“Convidem a tota la ciutadania a visitar la Fira i els animem a comprar en els xicotets comerços del poble, cal fomentar i col·laborar amb el comerç local ja que es veu amenaçat per les grans superfícies”, declara l’alcalde, Pep Galarza.

A continuació, els deixem la informació de la Fira del Comerç i el programa d’activitats d’aquesta edició.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 16 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris