25n
25N
25N

L'alcalde i la regidora d'Educació han visitat tots els centres educatius i l'IES Massamagrell per a entregar les mascaretes

L'alcalde i la regidora d'Educació han visitat tots els centres educatius i l'IES Massamagrell per a entregar les mascaretes
07/09/2020 -

L’inici del curs escolar més especial que es recorda. A Massamagrell, la tornada a escola ha vingut precedida per les pluges pròpies de la DANA que serà present a la província de València durant aquest inici de setmana. Per això, a més del reforç d’efectius policials en les zones d’accés als centres educatius, l’ajuntament ha mobilitzat a la brigada municipal perquè avaluara la situació de les instal·lacions de cada centre després de les pluges.

Aquest inici del curs ha comptat amb la visita de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez i de la regidora d’Educació, Araceli Munera, amb la finalitat de vetlar per l’adequació de les mesures de seguretat i els protocols a la situació, així com per a fer lliurament a l’adreça dels quatre centres educatius i l’IES Massamagrell dels lots de mascaretes acordats, 3.150 en total.

En paraules de la regidora d’Educació, Araceli Munera: “La tornada a escola a Massamagrell ha tingut lloc seguint els protocols de seguretat, consensuats entre l’ajuntament, els equips directius dels centres educatius i les mares i pares de l’alumnat. Esperem que el curs que hui comença, puga desenvolupar-se en les millors condicions per a l’alumnat i personal docent.”

Per part seua, Gómez va destacar “El compromís de l’Ajuntament de Massamagrell amb la seguretat de la volta a les aules és total, hem dotat als centres i l’IES amb més de 3.000 màscares per a l’alumnat, així com de termòmetres. També hem reforçat el treball de la brigada municipal, destinat a tasques d’adequació de les instal·lacions a la nova situació i, finalment, hem ampliat el personal de neteja de cadascun dels centres, incidint en la neteja i desinfecció de les zones més sensibles i de major afluència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − onze =