25n
25N
25N

Massamagrell retorna 5.326€ als bars per la taxa per ocupació de via pública de terrasses de 2020

L’Ajuntament retorna als locals que van pagar a l’inici de l’any la taxa, i aprova una rebaixa fiscal de la taxa per a 2021.

Massamagrell retorna 5.326€ als bars per la taxa per ocupació de via pública de terrasses de 2020
09/11/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell està decidit a ajudar al sector de l’hostaleria local retornant el pagament de les taxes per ocupació de via pública de les terrasses dels seus bars, restaurants o cafeteries. Una mesura presa davant les limitacions d’ús i restriccions d’aforament que han patit aquests comerços durant aquest any.
El consistori està procedint aquests dies a la devolució d’aquest pagament ja realitzat pels hostalers a l’inici de l’any, deixant d’ingressar un total de 5.326 euros enguany.

A més, també s’ha contemplat disminuir la quota de cara al 2021, passant a ser de només un euro per metre quadrat al mes. De manera que, per exemple, una superfície de 10 metres quadrats, que abans pagava 150€ a l’any, ara passarà a pagar 120€.

Aquesta reducció de la taxa per ocupació per a 2021 proposta pel govern, va ser aprovada per unanimitat dels grups polítics en el ple municipal del passat 28 d’octubre, en el qual quedava modificada l’Ordenança Reguladora de la Taxa per utilització privativa o l’aprofitament especial del domini públic local, taules i cadires per a 2021.
L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha recalcat “és una mesura presa a conseqüència de la crisi per coronavirus. Amb ella volem ajudar als hostalers en les seues càrregues fiscals, ja que són un dels col·lectius que han vist més afectats els seus ingressos per les mesures establides per les autoritats sanitàries”.

L’Ajuntament de Massamagrell està tenint molt en compte al comerç local. A més d’aquesta mesura, la setmana passada anunciava la posada en marxa del xec-seguretat, una ajuda dirigida també a autònoms i establiments de la localitat, dotada amb 100.000€, i pròximament anunciarà la seua campanya nadalenca amb 15.000€ en xecs-regals per a gastar en el comerç local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 11 =