25n
25N
25N

Massamagrell destinarà 846.000 euros a la millora dels seus carrers i edificis municipals

Aquests fons provenen d’una subvenció de la Diputació de València en el marc del Pla d’Inversions 2020-21.

Massamagrell destinarà 846.000 euros a la millora dels seus carrers i edificis municipals
03/07/2020 -

En el marc del Pla d’Inversions 2020-21 de la Diputació de València, s’han concedit subvencions als municipis de la província per a escometre obres públiques en vies i edificis. En el cas de Massamagrell, l’ajuntament rebrà la quantitat de 846.363.77 euros, que s’empraran en diferents línies d’acció.

En primer lloc, s’implementarà un Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), valorat en 20.487 euros. Es construirà un edifici de vestuaris en la zona esportiva d’Entrenúcleos per valor de 254.100 euros, així com una pista esportiva coberta al costat del pavelló ‘One-Wall’, destinada a l’exercici del bàsquet, per valor de 236.555 euros, i satisfent una demanda del club de bàsquet local per a poder continuar creixent. El Local d’Associacions del Barri de la Magdalena també serà reformat i adequat amb un pressupost de 48.400 euros.

Cal destacar que, en aquest Pla d’Inversions, hi ha una sèrie de projectes que havien d’estar destinats a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. Dins d’aquest grup destaquen les actuacions en la xarxa d’evacuació d’aigües pluvials per a evitar així el risc d’inundacions en l’Avinguda Raval per valor de 121.000 euros. La substitució de la coberta de fibrociment i millora de l’eficiència energètica en Escola Taller del Carrer Llibertat, valorada en 96.800 euros, que al costat de l’obra que s’està realitzant ara amb 47.889 euros, dotarà a l’Escola Taller d’unes instal·lacions que podran tornar a acollir cursos de formació.
La instal·lació d’elements reguladors del trànsit (pilons i bol·lards intel·ligents) per a augmentar la seguretat en les zones escolars del Col·legi Sagrada Família, el CEIP Sant Joan Evangelista, el CEIP Verge del Rosari i el CEIP Bisbe Amigó, valorades aquestes actuacions en 50.820 euros, serà una altra de les inversions que es realitzaran.
Finalment, i com és habitual, es continuarà amb el pla de supressió de barreres arquitectòniques que es ve desenvolupant en el municipi, en aquest cas, amb actuacions als carrers Verge del Rosari, Cervantes i Ausiàs March, per un valor de 18.200 euros.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez: “Aquest tipus d’actuacions són vitals per a millorar Massamagrell, i ens permeten complir amb els compromisos adquirits amb la ciutadania, i és per això que estem molt agraïts a la Diputació de València per concedir i augmentar aquest tipus de subvencions que ens permeten millorar la vida dels nostres veïns i veïnes, en aquest cas, per destinar més de 845.000 euros als múltiples projectes que l’Ajuntament de Massamagrell ha plantejat. Tots els projectes que es faran realitat responen a demandes ciutadanes d’un recorregut temporal ampli i la voluntat d’aquest ajuntament és continuar treballant per rebre més fons d’aquest tipus per a millorar el municipi en els àmbits que siga necessari”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 10 =

torrent