25n
25N
25N

Massamagrell convoca la Junta de Seguretat i aprova el conveni amb el ministeri per a casos de violència masclista

Massamagrell convoca la Junta de Seguretat i aprova el conveni amb el ministeri per a casos de violència masclista
19/02/2020 -

Hui, 19 de febrer, ha tingut lloc la Junta de Seguretat de Massamagrell. Presidida per l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, la reunió ha comptat amb la participació de la regidora de festes i Dona, Nina Sepúlveda, la regidora d’Igualtat i Educació, Araceli Munera, el subdelegat del Govern d’Espanya a València, José Roberto González, el tinent i el brigada de la caserna de la Guàrdia Civil de Massamagrell, representants de la Policia Autonòmica, agents i el Cap de la Policia Local de Massamagrell i membres de Protecció Civil Massamagrell.

Com a punts més importants de la reunió, l’Ajuntament de Massamagrell ha subscrit un Conveni amb el Ministeri d’Interior pel qual la Policia Local del municipi aplicarà un sistema de seguiment integral per als casos de violència de gènere i, després, s’han valorat les diferents opcions en la coordinació de la seguretat de les Falles de Massamagrell entre les forces i cossos de seguretat presents.

“L’equip de govern, en el seu compromís amb les polítiques de lluita contra la violència masclista, subscriu un Conveni amb el Ministeri d’Interior per a la incorporació en el nostre cos de Policia Local d’un sistema de seguiment en casos de violència de gènere. A més, com cada any, col·laborarà durant aquestes Falles amb les forces i cossos de seguretat, com sempre ho ha fet, buscant sempre que la ciutadania de Massamagrell gaudisca les festes de la forma més segura possible”, ha declarat l’alcalde de la localitat, Paco Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus