25n
25N
25N

Massamagrell contractarà 4 persones desocupades gràcies al programa EMCORP de Labora

L’Ajuntament ha rebut una subvenció de 48.611 euros per a aquestes contractacions

Massamagrell contractarà 4 persones desocupades gràcies al programa EMCORP de Labora
12/05/2021 -

Un any més, l’Ajuntament de Massamagrell ha sigut subvencionat a través del programa EMCORP, del servei valencià d’ocupació Labora, perquè quatre persones desocupades s’incorporen a l’activitat laboral en les institucions municipals.

El programa EMCORP vol donar resposta a la crisi social que suposa l’elevat nombre d’aturats d’entre els 30 i 50 anys que porten més de 12 mesos desocupats, és per això que prioritzarà a les persones que no estiguen percebent prestacions o subsidis per desocupació.

Dels quatre llocs que busca aquest Ajuntament a través del programa, dues places són per a personal administratiu, una plaça per a un treballador o treballadora social de dependència i una altra plaça per a ocupar un lloc de disseny gràfic.

L’alcalde de Massamagrell i regidor d’Ocupació, Paco Gómez, comenta que “enguany la subvenció ascendeix a un valor de 48.611 euros, i gràcies a ella ajudarem a quatre persones que desgraciadament es troben en situació de desocupació després de la crisi provocada per la Covid-19”.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en l’Espai Labora de Meliana, ja que serà el mateix Servei Valencià d’Ocupació i Formació el que s’encarregue de realitzar la selecció.

Per a més informació, l’Ajuntament de Massamagrell posa a la disposició de la ciutadania el telèfon 961440017 de l’Agència de Desenvolupament Local que resoldrà dubtes fins al 20 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =