25n
25N
25N

Massamagrell contracta a 11 joves a través del programa EMCUJU-EMPUJU

Massamagrell contracta a 11 joves a través del programa EMCUJU-EMPUJU
04/11/2019 -

En el marc de la present edició del programa EMCUJU-EMPUJU del Servei Valencià d’Ocupació (SERVEF), 11 joves de diferent procedència formativa s’han incorporat a l’activitat laboral a l’Ajuntament de Massamagrell i les institucions derivades d’aquest.

En el cas del programa per a titulats, l’EMCUJU, s’ha contractat a un tècnic informàtic, un dissenyador gràfic, una animadora sociojuvenil, una agent d’igualtat, una administrativa i una graduada en informació i documentació, ascendint la subvenció a percebre per les persones seleccionades a 91.639, 92 euros.

Per la seua part, el programa EMPUJU ha afavorit la contractació de tres peons de brigada, un oficial pintor i un oficial de jardineria, constant la subvenció a percebre de 79.941,96 euros.

En paraules del regidor d’ocupació i alcalde de la localitat, Paco Gómez, aquesta iniciativa “és molt positiva per al nostre municipi, ja que, malgrat no tindre competències en matèria d’ocupació, aquest ajuntament es mou per a afavorir l’arribada de programes com aquest i, al seu torn, per al mateix ajuntament, que rep a treballadors, molt necessaris per a un millor funcionament de les institucions municipals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus