caixa popular

Massamagrell contracta a un Agent d'Igualtat d'Oportunitats


Massamagrell contracta a un Agent d'Igualtat d'Oportunitats

13/02/2018 -


El passat mes, la regidora d’Igualtat i l’alcalde de Massamagrell donaven la benvinguda a la persona que a partir d’ara ocuparà el càrrec d’Agent d’Igualtat d’Oportunitats. Per primera vegada, l’Ajuntament de Massamagrell compta en la seua plantilla de treballadors amb aquest lloc i ofereix un nou servei a la seua ciutadania gràcies a la subvenció provinent del programa EMCORP del Servef.


“El programa EMCORP ens ha permès contractar a una persona aturada formada i amb experiència professional en la branca d’igualtat de gènere i oportunitats que es dedicarà a fer el seguiment de l’II Pla d’Igualtat Municipal, durà a terme programes de sensibilització en matèria d’igualtat i de prevenció de la violència de gènere i informarà personalitzadament sobre recursos i serveis que afavorisquen la igualtat entre homes i dones. Així com, s’encarregarà de fomentar l’associacionisme de dones i assessorarà a empreses i entitats per a la implantació de plans d’igualtat en aquesta matèria“, explica la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda.


“Queda molt treball per fer en assumptes d’igualtat, per açò des de l’Ajuntament de Massamagrell seguim treballant en açò per a ajudar en mesura del possible i millorar tot el que comporta aquesta problemàtica social” exposa l’alcalde, Pep Galarza.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + tretze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris