25n
25N
25N

Massamagrell continua amb les obres en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal

L’obra, realitzada en el frontó del poliesportiu municipal, ha suposat una inversió de 24.829, 20 euros per part de l’ajuntament

Massamagrell continua amb les obres en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal
12/08/2019 -

L’Ajuntament de Massamagrell continua realitzant una sèrie d’obres en les instal·lacions esportives del municipi amb l’objectiu de millorar la seua adequació per a la pràctica d’esport per part dels diferents clubs de Massamagrell, així com les persones que vulguen gaudir d’aquestes instal·lacions públiques.

En aquesta ocasió, les obres s’han escomés en el frontó del poliesportiu i han consistit en la reparació del paviment de formigó, el muntatge de la tanca de la paret, el reforç del clos del frontis i la col·locació de la platina en la vora, així com la pintura del frontó i els camps de joc de frontenis. En total, aquestes obres suposen una inversió de 24.829, 20 euros.

“Millorar les nostres instal·lacions esportives perquè clubs del municipi com el de tenis, frontenis i pilota puguen entrenar i jugar amb normalitat és una responsabilitat que aquest equip de govern assumeix com a pròpia”, en paraules de l’alcalde i regidor d’esports, Paco Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − cinc =

art en blanc
ruta del grial massamagrell