25n
25N
25N

Massamagrell compra aliments no peribles per a complementar les donacions ciutadanes

Massamagrell compra aliments no peribles per a complementar les donacions ciutadanes
26/05/2020 -

En el marc de la campanya de donacions organitzada per Càritas Parroquial Massamagrell, iniciada fa unes setmanes, l’Ajuntament de Massamagrell ha volgut complementar l’elevat volum de donacions ciutadanes d’aliments no peribles amb la compra d’aquesta mena d’aliments per valor de 1.200 euros i la seua donació a Càritas per a la seua posterior distribució entre les persones més vulnerables.

Entre els productes donats per l’adquisició de l’ajuntament destaquen aliments com l’oli, pasta, tonyina, llentilles, cigrons, cacau, sucre i productes de primera necessitat com a gel i paper higiènic.

Des de Caritas Parroquial, el rector local Sr. Blas Sales, s’ha mostrat agraït amb les nombroses mostres de generositat per part de la ciutadania de Massamagrell.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez: “Des del principi vam defensar la idea que, en la mesura que siga possible, no anàvem a deixar a ningú arrere. M’agradaria agrair la solidaritat demostrada pel poble de Massamagrell amb les seues donacions i destacar que aquesta donació complementària de 1.200 euros per part de l’ajuntament es recolza en el bloc d’ajudes d’emergència social dinamitzades des del consistori, que han suposat més de 70.000 euros des de l’inici de l’Estat d’Alarma. També agrair la labor de Protecció Civil que han anat casa per casa aquests dies, a la gent que ens ho requeria, per a recollir eixes aportacions per als més necessitats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =