25n
25N
25N

Massamagrell celebrarà al juliol la seua Fira del Comerç 2020

Massamagrell celebrarà al juliol la seua Fira del Comerç 2020
01/07/2020 -

Aquesta celebració tindrà lloc de manera paral·lela a la Ruta de la Tapa.

Seguint les mesures de distanciament i seguretat personal corresponents a la situació actual, l’Ajuntament de Massamagrell ha decidit seguir avant amb la celebració, del divendres 10 al diumenge 12 de juliol, de la Fira del Comerç de Massamagrell.

La Fira tindrà lloc a la zona de la Plaça Martínez Beneyto del municipi i està organitzada per l’Associació de Comerciants de Massamagrell en col·laboració amb la regidoria de comerç de l’ajuntament.

Aquesta Fira, que se celebrarà en paral·lel a altres iniciatives com la Ruta de la Tapa, té com a objectiu fomentar el comerç local i incentivar el teixit econòmic de Massamagrell, amb vista a la reconstrucció econòmica en un context de crisi generada per la pandèmia de la Covid19.

En la Fira, s’instal·laran haimes o carpes on les veïnes i veïns podran comprar articles de moda, oportunitats i altres productes.

La Presidenta de l’Associació de Comerciants de Massamagrell, Esther Crespo, va assenyalar que “Des de l’Associació de Comerciants desitgem que la ciutadania gaudisca de les novetats que el comerç local de Massamagrell té preparades. Hui més que mai, necessitem el suport dels nostres veïns i retornar la vida als carrers”.

En paraules del regidor de Comerç i alcalde de la localitat, Paco Gómez: “Controlant les mesures de seguretat en vistes de garantir la salut pública a la ciutadania de Massamagrell, creiem que és necessària la celebració de la Fira del Comerç 2020 per a seguir la senda de la recuperació econòmica, dinamitzant el nostre teixit econòmic-comercial amb aquesta iniciativa i amb altres com la Ruta de la Tapa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

CCCC
torrent