25n
25N
25N

Massamagrell celebra el seu I Concurs de Microrelats Exprés

Massamagrell celebra el seu I Concurs de Microrelats Exprés
23/10/2019 -

Amb motiu del dia de la biblioteca de Massamagrell de demà dijous 24 d’octubre, es va realitzar en xarxes socials la primera edició del Concurs de Microrelats Exprés de la Biblioteca de Massamagrell, en el qual es podia participar comentant en el perfil de Facebook de la Biblioteca amb el microrelat de no més de 100 paraules, havent donat “Me gusta” a la pàgina de la Biblioteca en aquesta xarxa social les persones participants.

En les 24 hores que va durar el termini per a presentar textos es van recollir 21 escrits de veïns i veïnes de Massamagrell dels quals les cinc persones del jurat van triar a 10 finalistes, que van passar a la fase final del certamen.

Finalment, els tres textos premiats van ser “Xicoteta lectora”, de Sonia Mepu en tercer lloc, “Internet no va matar al bibliotecari”, d’Ernesto V. Salcedo en el segon lloc i, finalment, el text guanyador del concurs va ser “Fi”, d’Ana Martínez.

En paraules de la regidora de Biblioteca, Araceli Munera, “iniciatives com aquest concurs fomenten l’escriptura i la creativitat del veïnat de Massamagrell, donant-los un espai per a expressar-se i un canal oficial perquè queden reflectits els seus textos”.

“Com a resultat de l’èxit del certamen, donarem un impuls des de l’ajuntament a aquesta plataforma i, quan existisquen diverses edicions, crearem un llibre que puga recollir-los tots com a part del patrimoni cultural del nostre veïnat”, ha declarat l‘alcalde de la localitat, Paco Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 13 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus