25n
25N
25N

Massamagrell entrega les seues beques d'excel·lència a l'alumnat del municipi amb millors notes

Massamagrell entrega les seues beques d'excel·lència a l'alumnat del municipi amb millors notes
31/01/2020 -

Ahir, en el Centre Cultural de Massamagrell, va tindre lloc el lliurament de les beques excel·lència. Com cada any, l’ajuntament reconeix a l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicle Mitjà d’FP amb un expedient igual o superior al 8.

En el cas de l’ESO, s’han entregat 10 beques, 8 per a l’alumnat de l’IES i 2 per a l’alumnat del Sagrada Família. Respecte a les beques de Batxillerat i Cicle Mitjà, 8 s’han entregat a alumnat de Batxillerat i 2 a l’alumnat de Cicle Mitjà. Totes les persones becades en aquesta modalitat estudien en l’IES Massamagrell. La dotació d’aquestes beques és de 300 euros cadascuna.

La regidora d’Educació, Araceli Munera, ha destacat que “Aquestes beques suposen una inversió de 6.000 euros en una àrea tan crucial com és l’educació”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha assenyalat que “L’aposta per al pròxim curs és que tot l’alumnat de Massamagrell dispose d’un xec escolar de 60 euros per a la compra de material, com ja ho fa l’alumnat de primària. A més, creem dues partides noves, una de 10.000 euros per a crear les nostres pròpies beques formatives de pràctiques remunerades per l’ajuntament i una altra amb 25.000 euros per a beques de transport a les persones estudiants. De la mateixa manera, augmentem les beques universals per a guarderies amb una dotació de 40.000 euros. En total, més de 230.000 euros invertits a garantir el dret bàsic que és l’educació, supeditats a l’aprovació per la resta dels grups municipals del pressupost municipal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =