25n
25N
25N

Massamagrell invertirà 60.000 euros en ajudes econòmiques per al curs escolar 2020-21

Massamagrell invertirà 60.000 euros en ajudes econòmiques per al curs escolar 2020-21
06/08/2020 -

Les ajudes econòmiques es reparteixen entre material per a alumnes i alumnes de primària, beques d’excel·lència de Batxiller i Secundària i ajudes en guarderia. També s’ha sol·licitat a la GVA l’ampliació de l’ajuda escolar a l’alumnat de secundària.

L’Ajuntament de Massamagrell ha realitzat una sèrie d’inversions amb un total de 60.000 euros en ajudes econòmiques per al pròxim curs que es divideixen entre 29.000 euros per a material escolar per a primària i secundària, 3000 euros per a beques d’excel·lència de Batxiller, altres 3.000 euros de beques d’excel·lència de secundària i 25.000 euros d’ajudes per a xiquets i xiquetes de centres infantils.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gomez, ha declarat que, “encara que no es pare de parlar de la pandèmia, no podem deixar de costat qüestions tan importants com aquestes. Continuarem apostant per l’educació i aquestes ajudes.”

En primer lloc, s’aprova la concessió d’ajudes al material escolar per a l’alumnat d’Educació Primària del curs 2020/21. Es tracta d’una ajuda de 60 euros a justificar en material escolar. L’Ajuntament continua tramitant la concessió de les ajudes de material escolar per a alumnat de secundària, que eixiran més endavant. “Malgrat les poques competències que tenim en educació, des de la regidoria estem demanant-li delegacions constants a Conselleria perquè ens deixe tramitar ajudes com aquesta per a fer costat a l’alumnat de Massamagrell” ha explicat Araceli Munera, Regidora d’educació.

En segon lloc, s’aprova la convocatòria per a la concessió d’ajudes a l’excel·lència en l’estudi per a estudiants que obtinguen el títol de Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior durant el curs 2019/20. Es tracta de 10 beques a l’excel·lència per a aquells alumnes i alumnes amb més de 8 punts de mitjana, amb un total de 300 euros. A més, aquestes ajudes, comptaren amb un acte al final de curs on se’ls premiaria i se’ls entregarà un diploma.

També s’aprova la concessió d’ajudes a l’excel·lència en l’estudi per a estudiants que obtinguen el títol d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) durant el curs 2019/20. També està dotada amb 10 beques a l’excel·lència per a aquells alumnes i alumnes amb més de 8 punts de mitjana amb un total de 300 euros. Igual que per als altres alumnes i alumnes, se’ls farà un acte institucional de reconeixement.

L’última de les convocatòries obertes és la concessió d’ajudes econòmiques en concepte d’escolarització a la població infantil de 2 a 3 anys empadronada a Massamagrell i que assistisca a escoles infantils privades autoritzades per al curs 2020/21. Durant aquest curs s’augmenta la quantia d’aquestes, passant de 30 euros a 40 euros al mes, per a la població infantil que assistisca a guarderies.

Totes aquestes ajudes van ser aprovades per unanimitat en l’últim ple ordinari abans de l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =