25n
25N
25N

Massamagrell aprova l'exempció de l'impost de terrasses fins a 2021

Massamagrell aprova l'exempció de l'impost de terrasses fins a 2021
29/05/2020 -

El ple de l’Ajuntament de Massamagrell, en sessió telemàtica celebrada dimecres passat 27 de maig, va aprovar per unanimitat la proposta de l’exempció de l’impost de terrasses als bars i locals de Massamagrell fins a l’any 2021. Aquesta exempció tindrà efectes des de la seua aprovació definitiva, una vegada passats els 30 dies de publicació en el BOP, sempre que no es presenten reclamacions, i estarà vigent fins al 31 de desembre de 2020.

De la mateixa manera, es procedirà a la devolució de la part proporcional dels mesos de març, abril i maig sobre el qual ja hagen abonat a causa de la no utilització de les terrasses en els bars.

En paraules del regidor de comerç i alcalde de la localitat, Paco Gómez: “Continuem treballant per no deixar a ningú arrere i transitar la senda de la recuperació econòmica de la mà del nostre teixit empresarial i comercial. Aquesta exempció, proposta en el ple per l’equip de govern, i aprovada per unanimitat, suposarà un alleujament per al nostre sector hostaler.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + onze =

museo prehistoria
museo prehistoria