25n
25N
25N

Massamagrell aprova el destí del seu romanent de tresoreria amb 1,4 milions d'euros

Massamagrell aprova el destí del seu romanent de tresoreria amb 1,4 milions d'euros
25/07/2020 -

L’ampliació de crèdit procedent del romanent de Tresoreria, aprovat amb els vots a favor de PSOE (5), Ciutadans (2) i Vox (1), l’abstenció de PP (3), Compromís (3), Veïns (1) i Unides Podem (1), i el vot en contra d’un regidor del PP, posarà en marxa un pla de recuperació econòmica i social per a pal·liar els efectes econòmics del Covid19: “Massamagrell Avança”.

En l’últim Ple de l’Ajuntament de Massamagrell va tindre lloc l’aprovació d’una generació de crèdit amb càrrec al Romanent Líquid de la Tresoreria Municipal, valorat en 1.368.840 euros, i que s’utilitzaran per a una sèrie d’inversions en el municipi.

Aquestes inversions es mostren dividides en diferents partides pressupostàries, de les quals es desprenen diferents accions. D’aquesta manera, es destinaran prop de 600.000 euros a inversions en obres públiques, i que inclouen 48.400 euros en l’ampliació de nínxols del Cementeri Municipal, 48.400 euros en la II Fase de reforma de les voreres del Barri de la Magdalena, l’ampliació del parc Joan Celda, per valor de 48.400 euros, la instal·lació de marquesines en les parades de l’autobús municipal per valor de 70.000 euros, l’ampliació i millora de la megafonia, valorada en 15.000 euros i 150.100 euros per a la nova il·luminació del camp de futbol, entre altres accions. Quant a il·luminació, es destinen 21.700 euros per a millores en diferents vies com Buenavista, Joan Celda, Av. Rafelbunyol, Plaza Constitución, Av. Serra, C/ Llibertat i l’enllumenat nadalenc.

Per als Serveis Municipals, es destinen 45.000 euros, dividits en tres partides de 15.000 euros per a ampliar els serveis poda, neteja de solars i de manteniment de parcs i jardins.

Per a la inversió en subministraments i edificis públics, es destinaran 150.000 euros, que inclouen 18.000 euros per a equips informàtics, 11.500 per a aire condicionat en l’edifici rehabilitat en Mariano Benlliure i 35.000 euros per a un nou vehicle per a Protecció Civil, entre altres inversions. Per a inversions en esport s’inclouen 15.000 euros per a canastres, 20.000 euros per a xarxes, per a balons i 12.600 euros per al tancament amb finestrals del minitrinquet, entre altres despeses. Per al Centre Cultural es destinaran 29.900 euros, que es divideixen en 20.000 euros per a l’elevador, 4.400 euros per a completar una subvenció rebuda de millores en il·luminació, i 5.500 per a la Cambra Negra de l’espai escènic.

Finalment, cal destacar d’entre totes les inversions, els 500.000 euros destinats per al Pla de Recuperació Econòmica i social de Massamagrell, que rep el nom de ‘Massama Avança’ i que està dividit en tres partides:
-100.000 euros per al ‘Xec-seguretat’ per a comerços de Massamagrell que hagen realitzat despeses durant la pandèmia en elements de seguretat (gels, màscares, mampares…)
-200.000 euros en ajudes per a pimes i autònoms
-200.000 euros per a ajudes d’emergència social.
Aquest pla s’enfoca directament al fet que les famílies i negocis de Massamagrell puguen superar les dificultats econòmiques derivades de la pandèmia de la Covid19, asseguren fonts municipals.

En paraules de l’alcalde, Paco Gómez: “Donar-li destí a aquest romanent positiu de tresoreria no ha sigut fàcil, i és d’agrair la predisposició dels grups polítics municipals per a posar en marxa aquestes inversions que els hem proposat, i que milloraran la vida dels nostres veïns i veïnes, però sobretot, per a posar en marxa el Pla “Massamagrell Avança”. Aquest Pla és pioner en el nostre municipi, i demostra que, quan els veïns i veïnes més el necessiten, el seu ajuntament és ací per a ajudar-los. Les ajudes que dinamitzarem per a persones, comerços i negocis del municipi que pitjor l’han passat en aquesta pandèmia, i que hem anat treballant en la comissió especial del Covid19, així com el gran nombre d’obres públiques i millores en infraestructures que implementarem amb els nostres propis fons, són la mostra d’això”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

bombers
CCCC
bombers