25n
25N
25N

Massamagrell anuncia la programació per a celebrar el Dia Internacional del Llibre

Massamagrell anuncia la programació per a celebrar el Dia Internacional del Llibre
14/04/2021 -

Amb la finalitat de fomentar la lectura, Massamagrell celebrarà el Dia Internacional del Llibre mitjançant una sèrie d’activitats culturals que es desenvoluparen al voltant del 23 d’abril. L’Ajuntament ha publicat aquest matí en les seues xarxes socials el cartell amb tota la programació organitzada.

Les activitats donaran principi aquest mateix divendres, 16 d’abril, amb la presentació del llibre “Ocurrió València” de Paloma Juan que es farà presencialment les sis de la vesprada a la sala de Conferències del Centre Cultural.

La resta d’activitats estan programades per a la setmana que ve. El dimecres 21 d’abril es realitzarà el lliurament dels Premis Millors Lectors 2020, presencialment a les 17.30 hores a la sala de Conferències del Centre Cultural, amb l’única assistència de les persones premiades.

El divendres 23 d’abril serà la vesprada de contes amb el contacontes “El caballero Nacho y el dragón ruidoso” dirigit a públic infantil i familiar a les 17.30 hores al pati del Centre Cultural.

El dijous 29 d’abril, tindrà lloc la Sessió inaugural del nou Club de Lectura Virtual, amb la presentació i introducció del club de lectura i del llibre “Curso de literatura europea” Vladimir Nabokov. S’impartirà en línia per a públic adult i juvenil interessat en lectura adulta, a les 18.00 hores.

Les activitats donaran per concloses el divendres 30 d’abril amb la presentació del llibre “El increíble viaje del Apolo 11” de Mónica Pallardó, a les 18.00 hores en sala de conferències del Centre Cultural.

“Hem organitzat una sèrie d’activitats dirigides no sols al públic adult, sinó també al públic juvenil i infantil, per a ampliar i desenvolupar els seus coneixements i inquietuds en el món de la lectura” ha comentat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“Hui hem anunciat el cartell amb tota la programació perquè la ciutadania tinga constància de totes les activitats que hem preparat. A més d’això, com fem de costum, els dies en què hi haja alguna activitat programada, es recordarà la mateixa en les xarxes socials”, ha explicat la regidora de Biblioteca, Araceli Munera.

Des de l’Ajuntament informen que les activitats obertes al públic comptaran amb totes les mesures de seguretat per a desenvolupar-se i gaudir-se de manera segura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 15 =