25n
25N
25N

Massamagrell ampliarà el seu parc d'habitatge públic gràcies a un conveni amb la Generalitat

Massamagrell ampliarà el seu parc d'habitatge públic gràcies a un conveni amb la Generalitat
03/02/2021 -

En el ple de la setmana passada, l’Ajuntament de Massamagrell va aprovar la proposta de signatura del conveni amb la Generalitat Valenciana sobre la cessió de dret de tanteig i retracte d’habitatges.

Una proposta que va tirar avant per 9 vots a favor, els que formen el PSOE (5), Compromís (3) i Unides Podem (1); amb 6 abstencions, les que formen Ciutadans (2), Vox (1), Veïns (1) i 2 regidors del PP; i amb 2 vots en contra de dos regidors del Partit Popular.

Amb aquest conveni, la Vicepresidència Segona de la Generalitat Valenciana pretén crear un patrimoni públic d’habitatges sòlid i estable al llarg de la Comunitat Valenciana. El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martinez Dalmau, assegura que el dret de tanteig i retracte permet ampliar el parc públic d’habitatges.

“A través d’aquest conveni, s’agiliten els tràmits perquè es puga actuar de manera directa i s’oferisca una alternativa immediata a les persones que necessiten un habitatge de manera urgent”, comenta l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

La vigència d’aquest conveni serà d’un any, amb la possibilitat de prorrogació. Amb això, Massamagrell se suma als municipis d’Alboraia, Sant Joan d’Alacant i Sant Vicent del Raspeig, ajuntaments ja subscrits a aquest conveni.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 8 =