25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell amplia la zona infantil en el passeig Juan Celda

L'Ajuntament de Massamagrell amplia la zona infantil en el passeig Juan Celda
28/12/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha posat en marxa l’ampliació de la zona infantil situada en el passeig Juan Celda, que té un cost de 48.393,95 euros, i es duu a terme gràcies a part del romanent pressupostari del qual disposa l’Ajuntament.

Aquesta millora i ampliació d’aquesta zona infantil inclou la instal·lació de sis nous bancs, un cartell indicador de la zona de jocs, un nou sòl de seguretat de cautxú i jocs inclusius aptes per a persones amb cadira de rodes, entre altres. A més, s’instal·laran jocs per a bebés i alguns que podran utilitzar conjuntament mares i pares amb els seus fills i filles.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha destacat que “el que es persegueix amb aquestes obres és que la ciutadania puga gaudir més dels espais públics del poble, tenint en compte les necessitats físiques dels nostres veïns i veïnes, construint un Massamagrell accessible per a tots i totes”.

Per part seua, la regidora de Govern Obert, Obres Públiques i Sostenibilitat Mediambiental, Raquel Gómez, ha assegurat que “tots els xiquets i xiquetes de Massamagrell tenen dret a gaudir de jocs fets a la seua mesura”. A més, ha afegit que, “després de la pandèmia de COVID-19, s’ha demostrat la necessitat que els espais de convivència siguen més amplis del que eren”.

Les obres s’estan realitzant aprofitant que els parcs es troben tancats. Estan en el seu tram final i està previst que s’inaugure el parc en el mes vinent de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 2 =