25n
25N
25N

Massamagrell amplia el subministrament de menús a menors

Massamagrell amplia el subministrament de menús a menors
17/04/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell, a través de l’àrea de Serveis Socials, ha assumit i augmentat el servei de subministrament de menús a xiquetes i xiquets del municipi que no eren beneficiaris de l’ajuda de Conselleria o de les beques menjador.

Per a les famílies que no comptaven amb l’ajuda de menjador de Conselleria al 100%, i que estaven sent beneficiaris dels bons de Consum, l’Ajuntament ha contractat a una empresa local per a garantir el subministrament de menús a aquestes xiquetes i xiquets que no eren beneficiaris de l’ajuda.

Al mateix temps, i durant el període vacacional no cobert per la Conselleria als qui comptaven amb el 100% de l’ajuda, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb Consum i ha repartit 242 vals a famílies de Massamagrell, que podran utilitzar-los en aquesta superfície comercial.

El total de totes dues ajudes ascendeix als 10.615 euros, que s’empren a garantir l’alimentació de les famílies més vulnerables del municipi durant aquesta situació excepcional.

En paraules de la regidora de Serveis Socials, Nina Sepúlveda: “Totes dues ajudes estan pensades per a poder cobrir el subministrament d’aliments a les famílies no beneficiàries i garantir el mateix també durant les vacances als qui eren beneficiaris d’aquestes ajudes al 100%”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va assenyalar que “Aquest Equip de Govern té la determinació de no deixar a ningú arrere durant aquesta crisi, i menys, a les famílies que més ho necessiten. Per això, el total de totes dues ajudes, que ascendeix als 10.615 euros, està destinat a garantir les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables del municipi en moments tan durs com aquests”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 16 =