25n
Orgull
Orgull

Massamagrell amplia el seu Cementeri Municipal a 70 nous nínxols

Les obres d’actuació també contemplen la pavimentació de la vorera que serveix d’accés a aquests

Massamagrell amplia el seu Cementeri Municipal a 70 nous nínxols
03/12/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha iniciat recentment les obres de millora en el Cementeri Municipal. Les actuacions es troben en fase d’execució i consisteixen en l’ampliació de la capacitat d’enterrament, amb la construcció de 70 nous nínxols, i la pavimentació de la vorera que serveix d’accés a aquests.

La necessitat del contracte ve justificada per la voluntat d’augmentar la capacitat del Cementeri Municipal de Massamagrell, pel fet que s’han anat ocupant els nínxols que quedaven lliures.

L’alcalde de Massamagrell i el regidor de Cementeri, van visitar ahir el cementeri per a conéixer l’estat d’aquestes obres i interessar-se pel treball que estan realitzant els operaris. “Hem comprovat que s’està treballant a bon ritme i per tant les obres estan avançant molt ràpidament, complint els terminis fixats”, explica l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“Plantegem aquesta ampliació de nínxols, ja que som conscients que cal tindre espai suficient i sent previsors, encara que preferiríem no haver d’utilitzar-los”, comenta el regidor de Cementeri, Damián Crespo.

El projecte suposa una inversió de 48.363,17 euros i és finançat amb fons propis de l’ajuntament, procedents del romanent de tresoreria de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − catorze =