25n
25N
25N

Massamagrell s'adhereix al Pla Resistir que dotarà al municipi amb més de 374.000 euros per a ajudar als sectors més castigats per la pandèmia

Seran ajudes dirigides principalment a treballadors autònoms i pimes que s’hagen vist afectats per la pandèmia

Massamagrell s'adhereix al Pla Resistir que dotarà al municipi amb més de 374.000 euros per a ajudar als sectors més castigats per la pandèmia
04/02/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell s’ha unit al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, i amb el qual s’ajudarà als sectors més afectats per la pandèmia del coronavirus: comerç, turisme, hostaleria i oci nocturn, indústries culturals, instal·lacions esportives i sector econòmic festiu.

Es tracta d’unes ajudes directes dirigides principalment a persones autònomes i pimes, formades per quantitats econòmiques procedents dels mateixos ajuntaments, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

Respecte a Massamagrell, es comptarà amb un total de 374.071 euros per a tot el municipi, els quals el 15% (56.110,65 €) provenen de fons propis de l’ajuntament, el 22,5% de la quantitat l’aporta la Diputació de València, i un 62,5% la Generalitat Valenciana.

Les ajudes seran de 2.000 euros per cada persona treballadora autònoma o microempresa, amb un màxim de 10 persones i una quantitat fixa de 200 € per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre.

“Gràcies al Pla Resistir podrem continuar ajudant als sectors més afectats d’aquesta crisi sanitària. Amb aquesta iniciativa i altres que hem desenvolupat en mesos anteriors, tractem de protegir l’economia de comerços i establiments locals, perquè es perden els menors llocs de treball possibles”, ha comentat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“Pròximament, des del consistori, s’aprovaran les bases de la convocatòria d’ajudes i es realitzarà la modificació del pressupost per a consignar els 56.100,65 € que ens correspon posar com a ajuntament, per a poder posar en marxa aquest ambiciós pla econòmic”, assegura l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − sis =