25n
25N
25N

Massamagrell adapta els seus carrers al nou límit de velocitat de 30 km/h

Les noves velocitats de circulació en vies urbanes proposades per la Direcció General de Trànsit entren hui mateix en vigor i afecten ciutats, pobles i travessies de tota Espanya

Massamagrell adapta els seus carrers al nou límit de velocitat de 30 km/h
11/05/2021 -

A partir de hui els vehicles que circulen per Massamagrell reduiran a 30 km/h la velocitat als carrers. Amb la finalitat de garantir més seguretat a les persones vianants i també a les conductores, l’Ajuntament de Massamagrell ha començat a aplicar la normativa proposada pel Ministeri de l’Interior, en concret, la Direcció General de Trànsit.

Aquest mateix matí, els serveis municipals s’han encarregat de començar a instal·lar i canviar els nous senyals de limitació de velocitat a 30 km/h en les vies afectades, que també seran pintades, de manera que aquestes zones siguen més fàcils de reconéixer pels vehicles i la ciutadania en general.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que ha estat supervisant la instal·lació i el canvi dels senyals, ha explicat que “s’han instal·lat i canviat plaques en les entrades al poble per l’Avinguda Serra, el camí la Mar, Avinguda Major i l’avinguda Raval entre altres zones. Amb aquesta nova normativa es pretén una conducció més tranquil·la i més segura als carrers del nostre poble”.

La DGT, responsable de l’activació d’aquest canvi normatiu, assegura que, d’aquesta manera, la conducció serà més prudent, ja que redueix en un 80% la possibilitat de morir en un atropellament i que també evitarà que es produïsquen altres accidents.

D’altra banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Serveis Municipals, Damián Crespo, també ha comentat que “aquests canvis permeten millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Massamagrell, ja que la contaminació i el soroll als nostres carrers seran reduïts considerablement, així com la possibilitat de tindre qualsevol accident”.

Les noves velocitats de circulació en vies urbanes proposades per la Direcció General de Trànsit entren hui mateix en vigor i afecten ciutats, pobles i travessies de tota Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 2 =