25n
25N
25N

Massamagrell acull al primer pelegrí del món en recórrer a peu la "Ruta del Grial"

Massamagrell acull al primer pelegrí del món en recórrer a peu la "Ruta del Grial"
13/09/2019 -

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, el representant de l’ajuntament en l’Associació del Camí del Sant Grial, Jesús Gimeno i diferents membres de la corporació municipal, van rebre dimecres passat a Antonio Aiardi, jubilat italià que s’ha convertit en el primer pelegrí internacional a realitzar a peu la “Ruta del Grial”.

En una mostra de l’hospitalitat del municipi de Massamagrell, aquest pelegrí va pernoctar a casa d’un veí, podent haver-lo fet en els establiments hotelers existents en la zona.

Que Massamagrell siga l’última parada de la Ruta del Grial fins a arribar a la ciutat de València és una gran notícia per al municipi, fomentant l’arribada de pelegrins i reactivant el seu teixit econòmic-turístic, els dos objectius d’aquest projecte, impulsat per Turisme Comunitat Valenciana.

“Prompte, el veïnat de Massamagrell coneixerà el nou projecte en el qual, com a ajuntament, estem treballant al costat de l’organisme de la Generalitat Valenciana destinat a la política turística, Turisme GVA i que serà molt beneficiós per al municipi”, ha assegurat Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − huit =