25n
25N
25N

Massamagrell acollirà el Fòrum Connecta Labora el pròxim 6 de maig

Aquesta jornada permetrà a les persones assistents millorar les seues habilitats d’inserció laboral

Massamagrell acollirà el Fòrum Connecta Labora el pròxim 6 de maig
21/04/2021 -

Massamagrell ha sigut el municipi triat per a acollir el pròxim 6 de maig el Fòrum Connecta Labora que organitza la Generalitat Valenciana al costat del Consorci Pactem Nord, que donarà l’oportunitat a aquelles persones en cerca d’ús de conéixer noves eines i millorar les seues habilitats per a la inserció laboral.

El Fòrum es realitzarà en el Centre Cultural del municipi, situat en el Passeig Rei Don Jaime, des de les nou del matí fins a les tres de la vesprada, i encara que es realitzarà de manera presencial, també s’emetrà virtualment per a aquelles persones que preferisquen seguir-ho des de la distància.

En aquesta jornada comptarà amb la participació d’empreses oferents d’ocupació i una taula redona. I al llarg del seu desenvolupament les persones assistents podran aprendre sobre les últimes tècniques de cerca d’ocupació, coneixeran tots els serveis de Labora que estan a la disposició de la ciutadania, i es prepararan per a afrontar millor una entrevista de treball.

“Aquest fòrum permetrà connectar a persones de diferents edats i perfils amb empreses de la zona. La finalitat és acostar els serveis públics per a l’ocupació i que tant empreses privades com persones en cerca d’ocupació es beneficien de les eines que ofereixen els serveis públics”, ha assenyalat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

L’assistència al Fòrum Connecta Labora requereix inscripció prèvia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

museo prehistoria
museo prehistoria