25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell finalitza la col·locació de la gespa en el camp de futbol municipal

Els equips de futbol locals ja han reprès els entrenaments en el seu propi camp

L'Ajuntament de Massamagrell finalitza la col·locació de la gespa en el camp de futbol municipal
28/02/2019 -

L’Ajuntament de Massamagrell va rebre ahir, dimecres 27 de febrer, l’acta d’ocupació del camp de futbol municipal on des de finals del mes de gener s’ha estat col·locant la nova gespa artificial.

La nova gespa ha sigut col·locada per a substituir la antiga gespa que es trobava deteriorada després de quasi 14 anys d’ús, i així millorar aquestes instal·lacions esportives. La gespa retirada que encara estiga en bones condicions es reutilitzarà instal·lant-la en diferents zones del municipi pròximament.

“Les instal·lacions d’aquest camp necessitaven una millora des de fa temps, així que hem volgut aprofitar les obres per a també instal·lar noves banquetes, porteries de futbol 8 i canviar les xarxes de protecció per a pilotes d’un dels fons. Això ens ha suposat un cost de 25.000 euros, que s’afigen als 153.304,58 de la gespa” ha explicat el regidor d’Esports, Paco Gómez.

“Els equips de futbol locals van estrenar aquesta gespa nova ahir mateix, quan van reprendre els seus entrenaments en el seu propi camp. Fins ara, havien estat entrenant a Museros, Rafelbunyol, El Puig, La Pobla de Farnals, Bonrepòs i Mirambell i Albuixech als qui estem molt agraïts per haver-nos cedit les seues instal·lacions esportives durant aquest mes”, ha assenyalat l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 12 =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus
el puig