caixa popular

Massamagrell ja està preparat per al cap de setmana més esperat de les seues Festes Majors 2018

El ball de disfresses, la baixada de caixons i les paelles seran els protagonistes d’aquests dies

Massamagrell ja està preparat per al cap de setmana més esperat de les seues Festes Majors 2018
21/09/2018 -

Divendres passat Massamagrell donava inici a les seues Festes Majors de 2018, i després d’una setmana, el poble i la gent ja estan preparats per al cap de setmana més esperat de l’any.

Un cap de setmana que començarà a les 18:30h d’esta vesprada a la Plaça Campanari amb el ball de disfresses infantil, que estarà amenitzat pel cantajocs “Cosquillas”. Per altra banda, a les 20:00h al Centre Cultural, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de pintura “Alguns pintors d’ací” i a les 23:00h començarà la cercavila amb xaranga a la qual es podran incorporar totes les persones disfressades per a arribar fins a la Plaça de la Constitució, on començarà el ball de disfresses amb l’orquestra “Nexus” seguida d’una discomòbil.

Demà dissabte es celebrarà el Dia del Bou. A les 12:30h hi haurà correbous infantil a la Plaça de la Constitució i a les 16:00h, des de la Plaça de les Glòries Valencianes donarà inici la esperada baixà de caixons acompanyada de xarangues i batucada. La baixà de caixons arribarà fins la Plaça de la Constitució on a les 18:00h es desencaixonaran tres bous de les ramaderies Juan Pedro Domecq, El Retamar i Parlade. A 23:45h es farà la divertida balonada a la Plaça de la Constitució i seguidament s’embolarà un bou al piló de la ramaderia Juan Pedro Domecq, després els bous de la vesprada.

El diumenge a les 14:00h serà el torn de les paelles. Els veïns i les veïnes que s’hagen inscrit prèviament, cuinaran i menjaran en companyia d’amics i familiars les seues paelles en el Carrer del Sol i rodalies. Després de dinar, a les 16:00h tots els joves podran gaudir al Carrer Molí de Baix del “Paelles Holi Festival”, un festival de música amb DJ’s i colors. A les 20:00h tindrà lloc el tradicional rés del Sant Rosari en companyia de la nostra patrona la Mare de Déu del Rosari, a qui se li farà ofrena en acabar, i per finalitzar la nit, a les 00:00h hi haurà discomòbil al Carrer Molí de Baix.

“Per segon any consecutiu, al no haver Festers en el poble, el bou corre a càrrec d’una penya del municipi, en aquest cas, la Penya Taurina, a la qual agraïm la seua col·laboració. Per altra banda, també per segon any, continuem mantenint les paelles al migdia, ja que l’any passat aconseguirem doblar les inscripcions, cosa que reflectix que ha sigut un bon canvi. De la mateixa manera que el “Paelles Holi Festival” celebrat després d’aquestes, que per als més joves va ser tot un èxit.” comenta Paco Gómez, regidor de Festes.

“Ja ho tenim tot a punt per a aquest cap de setmana, el central de les nostres festes. Desitgem que la gent del poble participe en els actes festius programats i que gaudixquen amb família i amics.” expressa l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =