caixa popular

Comencen les mascletaes en la Plaça de l'Ajuntament

Fins al 19 de març, tens una cita, a les 14.00 hores, per a gaudir de la pólvora

Rafa González

Comencen les mascletaes en la Plaça de l'Ajuntament
01/03/2018 -

Ara sí que sí comencen les Falles 2018. Hui, 01 de març, a les 14.00 hores, la Plaça de l’Ajuntament de València es tornarà a abarrotar de gent per a gaudir d’un sorprenent espectacle pirotècnic, en el qual la pólvora i l’ambient faller farà vibrar als valencians. A partir d’ara, s’inicia la campanya de mascletaes, que acabarà el pròxim 19 de març, dia de Sant Josep.

Per això, des de l’Ajuntament de València no solament s’ha condicionat la Plaça de l’Ajuntament per a garantir el correcte desenvolupament de l’espectacle pirotècnic, sinó que a més, gràcies a la Policia Local, s’han establit una sèrie de mesures de seguretat per a assegurar la protecció dels ciutadans.

Les Falles són una de les festes més importants i esperades pels valencians, però també pels milers de turistes que visiten la nostra ciutat en aquestes dates tan assenyalades, amb l’objectiu de viure i gaudir d’una experiència única on el color, el foc, la pólvora i, sobretot, l’ambient fallers són els principals protagonistes de les festes josefines.

Sens dubte, un dels esdeveniments més multitudinaris de les Falles són les mascletaes en la Plaça de l’Ajuntament. I, enguany, l’encarregat d’inaugurar l’inici de les mascletaes és la Pirotecnica Peñarroja que, segur, tornarà a sorprendre a tots els assistents amb un tret ple de ritme, que emocionarà amb el seu terratrémol final. A València Extra, t’informem de la programació de les mascletaes per a les Falles 2018.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 3 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC