25n
25N
25N

Les mascletaes de les Falles 2017 faran història

La primera mascletà disparada per un aficionat o la mascletà vertical són algunes de les innovacions d’enguany

Les mascletaes de les Falles 2017 faran història
23/02/2017 -

La innovació també ha arribat a les mascletàs. Una iniciativa que permetrà a tots els valencians gaudir de la pólvora d’una manera diferent, però també viure aquestes Falles 2017 amb més intensitat.

En aquest sentit, dissabte que ve, 25 de febrer, el llit del riu Túria serà testimoni d’una de les mascletàs més impressionants de la història. A partir de les 20.00 hores, i de la mà de Ricardo Caballer, València gaudirà de la primera mascletà vertical.

A través d’un espectacle de pirotècnia mixt, de soroll i color, aquesta extraordinària mascletà farà vibrar a tots els assistents. I és que el terratrémol final, que estarà subjectat per grues, es mourà en vertical fins a aconseguir els 50 metres d’altura, aproximadament.

A més, tan sols uns quants dies després, concretament el dimarts 28 de febrer, i per primera vegada en la història de les Falles, serà un aficionat l’encarregat de disparar la mascletà inicial de les Falles 2017, que prèviament ha elaborat a través de l’eina mascletacomposer.com.

Aquesta iniciativa, que va proposar la campanya d’arròs La Fallera, ha sigut tot un èxit. Milers de valencians han volgut demostrar els seus dots pirotècnics, però només un ha sigut el triat, gràcies a la votació popular.

Sens dubte, propostes innovadores en un any molt especial per al món faller. I és que després que les nostres festes hagen sigut declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, les Falles del 2017 han de ser inoblidables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =