25n
25N
25N

La mascletà vertical de València torna a La Marina de la mà de Caballer

Ricard Caballer tornarà a disparar a La Marina de València un espectacle únic amb elements innovadors

La mascletà vertical de València torna a La Marina de la mà de Caballer
29/01/2020 -

Després de l’èxit de la mascletà vertical de València més alta de la història, el pròxim 29 de febrer, La Marina de València tornarà a ser l’escenari d’uns dels espectacles pirotècnics més impactants de la mà de Ricard Caballer. Es tracta d’un espectacle innovador que, de nou, estarà organitzat i patrocinat per Amstel.

La cita de la mascletà vertical 2020 serà el 29 de febrer a les 20.00 hores. Amb unes vistes inigualables, enfront del Veles e Vents, la pólvora tornarà a ser la principal protagonista fent vibrar a tots els assistents. I és que, una vegada més, Caballer serà l’encarregat de disparar la primera mascletà de les Falles 2020.

L’any passat, la mascletà vertical va reunir a més de 100.000 persones, que no es van voler perdre un espectacle que va durar 12 minuts, i en el qual es va arribar a disparar prop de 1.700 quilos de material pirotècnic, fent una combinació perfecta entre soroll i color. En aquesta ocasió, Caballer vol tornar a fer història amb un nou espectacle pirotècnic, que combinarà, mitjançant elements innovadors, el millor de la mascletà i del castell de focs artificials, amb l’objectiu de sorprendre, de nou, a tots els assistents.

Mascletà vertical Marina de Valencia

Amstel renova cada any la seua vinculació amb les Falles de València i, després de tres dècades, continua col·laborant en el programa oficial de festejos, treballant a peu de casal amb el 60% de les comissions falleres i creant iniciatives pròpies per a fer valdre aquesta herència cultural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 8 =