25n
25N
25N

València acollirà una impressionant mascletà vertical de la mà de Ricardo Caballer

Aquesta nova mascletà tindrà lloc el 25 de febrer a les 20.00 hores

València acollirà una impressionant mascletà vertical de la mà de Ricardo Caballer
07/02/2017 -

Les Falles 2017 van a fer història. I no solament per haver sigut l’any en què s’han declarat Patrimoni de la Humanitat, sinó per les importants innovacions que s’estan duent a terme. Un exemple d’açò serà l’espectacular mascletà vertical que, per primera vegada, es dispararà a València.

De la mà del conegut pirotècnic, Ricardo Caballer, que portava des del 2014 sense disparar en les Falles, aquesta mascletà vertical, que tindrà lloc dissabte que ve 25 de febrer, farà vibrar a tots els valencians.

Aquesta innovadora mascletà es tracta d’un dels espectacles més destacats del calendari de Falles 2017. I és que amb l’ajuda d’unes grues, Ricardo Caballer recrearà un tret vertical, el terratrémol final del qual aconseguirà els 50 metres d’altura.

A més, aquest nou muntatge pirotècnic serà de soroll, però també de llum. Per açò, el 25 de febrer, el dia previ a la Crida, a partir de les 20.00 hores, tens una cita ineludible en el llit del riu Túria per a gaudir de l’autèntica pólvora.

Ricardo Caballer es va retirar, en 2014, de les mascletàs per a descansar, encara que la seua activitat no ha cessat. No obstant això, el pirotècnic ha tornat amb més força que mai. Ja el 4 de desembre de 2016, Caballer va emocionar als valencians amb un extraordinari espectacles en la ‘Crida a la Humanitat’, i d’aquí a uns dies, sens dubte, ho tornarà a aconseguir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

museo prehistoria
museo prehistoria