caixa popular

Viu en directe la mascletà de Pirotècnia Martí en València

Connectem amb la Plaça de l’Ajuntament per a viure en directe la mascletà en directe

Viu en directe la mascletà de Pirotècnia Martí en València
19/03/2018 -

Hui la Pirotècnia Martí serà la protagonista de la mascletà de la Plaça de l’Ajuntament. L’última Mascletà de Falles 2018 sempre és especial. Martí és de les pirotècnies més veteranes i estem convençuts que té moltes sorpreses per a la gran mascletà final dins la setmana gran de les Falles.

Ahir vam poder gaudir de l’espectacle i la pólvora a càrrec de la Pirotècnia Valenciana. Amb la mascletà de hui posem el fermall final a la setmana gran de Falles. La Plaza de l’Ajuntament reunirà per última vegada fins a les pròximes Falles 2019 a valencians i valencianes per a gaudir de l’espectacle de la pólvora de la mà de la Pirotècnia Martí. Recordem que enguany com a mesures de seguretat s’han tancat els carrers de la Sang, Cotanda o Periodista Azzati, entre altres.

Connectem en directe per a viure la mascletà de Martí en la Plaça de l’Ajuntament de València. Des de València Extra compartim amb tots l’espectacle en directe de la pólvora amb la mascletà en aquesta ocasió a càrrec de la Pirotècnia Martí, l’última de les Falles 2018.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris