25n
25N
25N

Falles 2020: En directe la mascletà del 10 de març

Falles 2020: En directe la mascletà del 10 de març
10/03/2020 -

Hui la Pirotècnia Crespo serà la protagonista de la mascletà de la plaça de l’Ajuntament. Fundada en 1920 va debutar en la plaça de l’Ajuntament l’any 1989.

Un dia més, la plaça de l’Ajuntament reunirà valencians i valencianes per a gaudir de l’espectacle de la pólvora de la mà de la Pirotècnia Crespo. Vicente Rodríguez ha dissenyat un espectacle que promet ser “molt sonor” i que estarà format per un total de cinc seccions de “mascletà terrestre”. La pirotècnia de La Ribera és coneguda a escala mundial per haver guanyat en dues ocasions el Rècord Guinness per la fabricació, muntatge i tret de la traca més llarga del món. En 2015 a Alzira van aconseguir muntar 22.500 metres, superant al seu propi rècord de 1991 de 13.500 metres a Carcaixent.

Un total de deu ciutadans i ciutadanes, triades per sorteig, presenciaran des del balcó de l’Ajuntament la mascletà al costat de les falleres majors, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d’honor. En ell també estaran les Cases Regionals i representants de les falles General Llorens, Plaça Mercat de Montolivet, Camí de Barcelona-Trav. Camí Montcada, Quart Extramurs-Velázquez, Sèneca-Iecla, Mestre Aguilar-Maties Perelló i Ferran el Catòlic-Erudit Orellana.

Connectem en directe per a viure la mascletà de la Pirotècnia Crespo en la plaça de l’Ajuntament de València. Des de València Extra compartim amb tots l’espectacle en directe de la pólvora amb la mascletà en aquesta ocasió a càrrec de la Pirotècnia Crespo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − tres =