25n
25N
25N

Aquest diumenge es dispararà la mascletà que es va ajornar el dia 13

Aquest diumenge es dispararà la mascletà que es va ajornar el dia 13
23/03/2017 -

Com cada diumenge de final de mes es tancarà la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat de 10.00 a 20.00 h aproximadament. A més, es dispararà la mascletà del dia 13 de març de Falles que va haver de suspendre’s per causa de la pluja, pel que la plaça de l’Ajuntament es veurà afectada per diversos talls en funció de l’afluència de públic. També el diumenge tindrà lloc la VI Carrera Universitària al voltant de Primat Reig, per la qual cosa s’establirà un contingent de mobilitat pel recorregut.

Aquest diumenge es dispararà a les 14.00 h la mascletà que, per qüestions meteorològiques, no es va poder realitzar el passat 13 de març. Amb això, i en funció de l’afluència de públic, es podrien ampliar els talls de la plaça de l’Ajuntament per a garantir i fer compatible la seguretat de la ciutadania amb el bon desenvolupament dels actes festius.

A més, com cada diumenge final de mes, es tancarà la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat des de les 10.00 fins a les 20.00 h aproximadament. Estan lliures d’aquestes restriccions EMT, taxi, bus turístic, vehicles d’emergència i residents.

VI CARRERA UNIVERSITÀRIA

També aquest pròxim diumenge 26 de març tindrà lloc la sisena edició de la Carrera Universitària, que es desenvoluparà entre les 9.00 i les 10.15 h aproximadament. Es preveu la participació del voltant de 5.000 corredors que hauran de completar un circuit de 5 km.

El muntatge de la logística necessària i el tancament al trànsit començarà a les 6.00 h en el carrer del Primat Reig en sentit Peset Aleixandre, entre els carrers de Daniel Balaciart i Ramón Asensio, on es concentraran els participants per a l’inici de la prova. El trànsit en sentit contrari, direcció avinguda de Catalunya, es tallarà a partir de les 8.00 h. L’obertura a la circulació es durà a terme progressivament segons avance la carrera, i segons indicacions de la Policia Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =