25n
25N
25N

La plaça de l'Ajuntament de València s'il·lumina amb la mascletà de colors

La mascletà de colors es dispararà durant dos caps de setmana a la plaça de l’Ajuntament de València

La plaça de l'Ajuntament de València s'il·lumina amb la mascletà de colors
05/03/2020 -

València té una altra cita amb la pólvora aquest cap de setmana. La mascletà de colors torna a la plaça de l’Ajuntament per a il·luminar la nit del dissabte. Després de l’èxit de la mascletà vertical, que va reunir a més de 120.000 persones, valencians i valencianes tornaran a concentrar-se per a gaudir d’un espectacle pirotècnic que combinarà el soroll de les mascletaes amb el color i les figures dels castells de focs artificials.

La mascletà de colors de València 2020 serà aquest dissabte, 7 de març, a les 00.00 hores. No obstant això, una mica abans, a les 17.30 hores, el centre de València serà l’escenari per a la Cavalcada del Ninot 2020, que omplirà els carrers de la ciutat de festa, gràcies a una desfilada que començarà en la Glorieta, i continuarà pel carrer Pau, Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament, Marqués de Sotelo i, finalment, Xàtiva.

Així i tot, no serà l’única mascletà de colors que es dispare a València. I és que una setmana més tard, concretament el divendres, 13 de març, a les 00.00 hores, a la plaça de l’Ajuntament, les persones assistents tindran l’oportunitat de tornar a vibrar amb aquest espectacle pirotècnic, que posarà el fermall d’or a la Cavalcada del Patrimoni 2020, que anirà des de la Llotja fins a la plaça de l’Ajuntament.

La pólvora torna a ser una de les principals protagonistes de les Falles de València. Amb una programació d’importants esdeveniments pirotècnics, les Falles de 2020 es preparen per a viure un mes intens. Així, i perquè els qui vulguen puguen gaudir d’aquests actes, el transport públic valencià reforça el seu servei ampliant horari i freqüències. I és que actes com la mascletà de colors d’aquest cap de setmana formen part dels imprescindibles per a gaudir de les festes josefines.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 1 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa