25n
25N
25N

La mascletà del 9 d'Octubre de València serà a càrrec de Zarzoso

La mascletà del 9 d’Octubre es dispararà quan acabe la Processó Cívica de València

La mascletà del 9 d'Octubre de València serà a càrrec de Zarzoso
09/10/2019 -

La pólvora és una de les protagonistes destacades de la celebració del dia de la Comunitat Valenciana. Així, després del castell, arriba el torn de la mascletà del 9 d’Octubre de València 2019. En aquesta ocasió, serà la pirotècnia Zarzoso d’Altura l’encarregada de disparar-la, fent vibrar a tots els assistents que es concentren a la plaça de l’Ajuntament.

No obstant això, el particular de la mascletà del 9 d’Octubre és que no té un horari establit. D’aquesta manera, caldrà esperar que acabe la Processó Cívica, que recorre els carrers del centre de la ciutat, per a poder gaudir de la pólvora en estat pur. Aproximadament, es preveu que l’horari de la mascletà del 9 d’Octubre estiga entre les 13.30 i les 13.45 hores.

La processó cívica de la ciutat arrancarà a les 12.00 hores, i recorrerà els carrers Sant Vicent, plaça de la Reina i la Pau fins a arribar a la plaça Alfons el Magnànim, on es realitzarà una ofrena floral a l’estàtua de Jaume I. A continuació, la processó continuarà pel carrer de les Barques fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament on, després de pujar la Senyera, es procedirà al tret de la mascletà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 16 =