25n
25N
25N

Les mascaretes es colen entre els regals 'estrella' de l'estiu als membres del Consell

Les mascaretes es colen entre els regals 'estrella' de l'estiu als membres del Consell
24/08/2020 -

Les màscares, obligatòries i que formen part ja del paisatge social habitual en l’era Covid, s’han fet també un buit entre els obsequis que han rebut els membres del Consell en el que va d’estiu, tal com queda patent en la llista publicada en la web GVAOberta

Així, màscares higièniques reutilitzables, filtres, adaptadors facials i fins i tot bossetes per a guardar-les figuren entre els regals realitzats als consellers en aquest estiu de la denominada ‘nova normalitat’.

En concret, el titular d’Hisenda, Vicent Soler, ha rebut tres màscares, mentre que la vicepresidenta, Mónica Oltra, ha sigut obsequiada amb dues màscares, quatre filtres i dues bossetes per a guardar-les.

El conseller d’Economia, Rafa Climent, ha sigut obsequiat amb una màscara higiènica reutilitzable, mentre que la d’Agricultura, Mireia Mollà, ha rebut dues mascaretes; el vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, ha rebut també una mascareta.

Les màscares van començar a aparéixer en la llista de regals a membres del Consell a mitjan mes de juny. Després d’una ‘aturada’ en els obsequis marcat per la pandèmia i l’estat d’alarma, l’11 de juny es publica en aquest portal de transparència el primer regal d’una màscara: la directora general d’Innovació va rebre cinc màscares ‘made in Comunitat Valenciana’.

Des de llavors s’han anat convertint en un element habitual i conviuen en la llista de regals ‘estiuencs’ amb els tradicionals llibres, revistes, agendes i bolígrafs, als quals se sumen també obsequis tan dispars com una botella de vidre per a l’aigua, un panettone, un pack de raspalls de pèl, una motxilla, una tovallola, un sac d’arròs, un meló, caixes de vi o un pitxer amb missatge: ‘Tots junts Reconstruirem’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =