25n
25N
25N

Mercadona comença a vendre mascaretes infantils als seus supermercats

Mercadona comença a vendre mascaretes infantils als seus supermercats
08/07/2020 -

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda a partir de hui mascaretes higièniques no reutilitzables aptes per a xiquetes i xiquets les edats dels quals estiguen compreses entre els 6 i 9 anys. Amb l’objectiu de respondre a les necessitats dels “Caps” (clients), aquesta novetat s’incorpora al llarg del dia de hui en les més de 1.600 botigues de la cadena.

Les Mascaretes Higièniques Infantils, fabricades pel proveïdor DIasia Biomedical Technology, estan compostes per tres capes elaborades amb polipropilé teixit i amb propilé bufat, material filtrant que s’utilitza en la part interior, i es venen en caixes de 10 unitats a un preu de 5,40 euros. Aquest producte, que compleix amb la normativa UNEIX 0064-2:2020, es pot utilitzar fins a un màxim de 4 hores i es recomana no tocar-ho amb les mans durant el seu ús, així com substituir-ho per una altra nova mascareta en cas que s’humitege o deteriore.

Amb aquesta incorporació, Mercadona ofereix en els seus lineals tant mascaretes per a adults, que la companyia va començar a comercialitzar a la fi del passat mes de maig, com a mascaretes per a xiquetes i xiquets.

Ainhoa Herrero, Especialista en Productes de Fitoteràpia i Parafarmàcia de Mercadona, manifesta que “l’actitud d’escolta constant per part de la companyia cap als ‘Caps’ (clients) ha sigut crucial en el procés d’incorporar les Mascaretes Higièniques Infantils en els nostres lineals amb l’única missió de poder satisfer eixa necessitat captada a peu de les nostres botigues”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 15 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa