25n
25N
25N

Més de 2.000 paquets de tabac confiscats de contraban a València

Més de 2.000 paquets de tabac confiscats de contraban a València
19/06/2018 -

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar la comissió d’infraccions de contraban, el passat dia 11 d’aquest mes de juny es va realitzar una inspecció per part de la Guàrdia Civil del Port a un vehicle procedent en un vaixell d’Algèria el propietari del qual un home de 46 anys i de nacionalitat algeriana.

Durant la inspecció els agents van observar una deformació en el sòl del vehicle, es realitza un registre minuciós trobant ocultes diversos paquets de tabac i comprovant que el vehicle estava condicionat per a portar gran quantitat de paquets amb un total de tabac confiscat de 2.063 paquets.

En una segona actuació practicada per la Guàrdia Civil el dia 17 de juny en l’aeroport de Manises s’identifique a un passatger, un home procedent d’un vol internacional de Moscou, el qual portava ocult a l’interior de l’equipatge 1.129 paquets de tabac.

Per aquests fets es va procedir a estendre acta-Denúncia a aquestes dues persones, un home de 46 anys d’edat i de nacionalitat algeriana en el port i en l’aeroport un home de 35 anys de nacionalitat russa, com a suposats autors d’una infracció a la Llei de Contraban.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància portuària i aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder erradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − onze =

CCCC