25n
25N
25N

Més de 100 nous establiments participaran en la segona fase de la campanya "Queda't a Ontinyent. Compra a casa"

Més de 100 nous establiments participaran en la segona fase de la campanya "Queda't a Ontinyent. Compra a casa"
21/07/2020 -

Un total de 106 nous establiments s’han adherit a la segona fase de la campanya “Queda’t a Ontinyent. Compra a casa”, sumant un total de 313 comerços i serveis participants. El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava que “la recepció de sol·licituds per part dels comerços demostra que no ens vam equivocar quan vam apostar per aquesta campanya, que injectarà en sols 6 mesos un milió d’euros a l’economia local”, remarcava.

Així, dels 9314 xecs Tornem Junts adquirits a la primera fase d’aquesta iniciativa per la ciutadania, ja s’han canviat 4.634. S’han canviat per valor de 349.480 euros, el que suposa el 58% dels quasi 600.000 euros en xecs que es van posar en circulació en la primera tanda. Serà a partir de l’1 de setembre quan es reprendrà la venda dels xecs a través del web. En aquesta segona fase, la ciutadania trobarà tota mena de comerços, hostaleria i serveis que “durant el confinament es van veure greument afectats i s’han volgut sumar a la campanya municipal per impulsar el consum a la nostra ciutat”, incidia Úbeda. En aquest sentit, el regidor recordava que la campanya es va dividir en dues fases a petició de les mateixes associacions, perquè el mes de setembre i octubre solen ser uns mesos d’alentiment del consum.

Cal recordar que els xecs es podran tornar a adquirir a partir de l’1 de setembre al preu de 10, 25, 50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20, 50,100 i 200 euros) fins al pròxim 15 de novembre, independentment de si la compra s’ha realitzat a la primera fase o a la segona. A més, en aquesta segona fase sols podran adquirir xecs aquelles persones que no ho hagen fet a la primera fase o aquelles que hagen adquirit xecs per un valor inferior a 100 € podran adquirir-ne de nou fins a arribar al màxim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

Valencia activa
bombers
Valencia activa