S'aprova la despesa d'1,6 milions d'euros per a les beques menjador

S'aprova la despesa d'1,6 milions d'euros per a les beques menjador
14/09/2018 -

La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, ha explicat que la Junta de Govern Local ha aprovat concedir, a 1.529 xiquets de València, les ajudes de servicis socials per a sufragar gastos de menjador escolar durant el curs 2018/2019, el que suposa un increment de 419 persones respecte a l’any passat. Aquest increment ha sigut possible gràcies a l’augment de més d’un milió d’euros per a aquesta partida. Així, les famílies ja poden consultar si han rebut l’ajuda.

La regidora Castillo ha valorat «les polítiques socials que impulsem des del govern municipal de Joan Ribó» i ha recordat que «després de dos increments consecutius que han suposat més d’un milió d’euros, hem aconseguit triplicar la quantia que dedicava el PP a les beques menjador, de forma que ara podem arribar a més de 1.500 escolars de València, una xifra rècord en la nostra ciutat».

Les ajudes de menjador estan designades a xiquets i xiquetes de zero a tres anys en els col·legis concertats i de zero a sis anys en els col·legis públics per al curs 2018/2019.

Les ajudes es defineixen com ajudes econòmiques de caràcter social, destinades a garantir l’alimentació de menors especialment vulnerables per pertànyer a famílies en situació de precarietat econòmica i/o famílies que són ateses per programes de servicis socials sobre la base de circumstàncies socials i familiars específiques.

Per segon any, l’Ajuntament ha realitzat «un esforç significatiu», incrementant la quantia econòmica destinada a aquestes ajudes, enguany amb un total de 482.067 euros més, de manera que d’1.167.273 euros aprovats l’any passat, enguany la Junta de Govern Local va aprovar el 27 d’abril un pressupost d’1.649.340 euros per a aquestes ajudes.

Aquest increment ha suposat 417 ajudes més que el curs anterior. Cal recordar que ara fa tres anys l’import que es destinava era de 511.000 euros, de forma que la quantia de les beques menjador s’ha triplicat en el temps del Govern de la Nau.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + tres =

sagunt a escena 2019
turismo salou